Home 9 Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs

IN 5, 8 OF 10 DAGEN JE RIJBEWIJS HALEN

Ben je eindelijk oud genoeg om je rijbewijs te halen? Sta je al lang te springen om achter het stuur te kruipen? Of heb je dat rijbewijs snel nodig voor dat ene baantje? Je kan nu snel je rijbewijs halen via een spoedcursus rijbewijs.

Net als bij een normale cursus volg je praktijklessen. Het verschil is dat in de spoedcursus de lessen elkaar sneller opvolgen. Deze cursus is voor iedereen die zijn of haar rijbewijs snel nodig heeft voor een studie of job. Maar ook voor hen die er niet maanden over wil doen om hun rijbewijs te halen.

– Snel & goedkoop je rijbewijs halen

Het verschil tussen een gewone cursus en een snelcursus rijbewijs is, zoals  je al verwacht, dat je er veel minder lang over doet. Al je rijlessen volgen elkaar op binnen de 2 tot 4 weken. Je kan ervoor kiezen om al je lessen in 1 week te nemen of wat meer gespreid over 4 weken. Het is zo als je zelf wil. Zo kan jij snel je rijbewijs halen. Een mogelijkheid bij de spoedcursus is om binnen 5-8 dagen je praktijkexamen af te leggen. Het betekent dat je in een week tijd bijvoorbeeld 5 lessen afneemt, elke dag drie uur rijlessen achtereen. Dan neem je in vijf dagen tijd al 15 lessen af.

– Spoedcursus rijbewijs duren 3 tot 4 uren

De rijlessen van de spoedcursus rijbewijs duren 3 tot 4 uur. Let wel op, lange rijlessen kunnen vermoeiend zijn omdat je je erg lang moet concentreren en je veel nieuwe informatie absorbeert. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voor elke les. Zo gebeuren er zeker geen ongelukken. Het voordeel van een snelcursus rijbewijs is dat je meer achter het stuur zit dan bij gewone lessen. Daardoor leer je sneller en gemakkelijker. Handig! Je kan de verschillende opties van rijles pakketten hier vergelijken.

Aanmelden Spoedcursus rijbewijs

Wil je een notitie toevoegen?

Algemene voorwaarden

10 + 6 =

Meld je aan en dan gaan we samen je rijbewijs behalen

Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op

Contact ons
Hulp nodig?